Bai sach chrouk

Bai sach chrouk

In de ochtend ruik je op veel Cambodjaanse straathoeken de zoete geur van bai sach chrouk, ofwel varkensvlees en rijst, een van de heerlijke gerechten die Cambodja te bieden heeft. Het dun gesneden varkensvlees is langzaam gegrild op kolen en wordt soms gemarineerd in kokosmelk en knoflook. Samen met een portie rijst, komkommer, radijs en gember is dit een goed ontbijt. Benieuwd? Ga met Djoser mee naar Cambodja!

Djoser maakt gebruik van cookies

Onze website gebruikt functionele cookies om ervoor te zorgen dat deze goed werkt. Ook worden er analytische cookies geplaatst om het websitebezoek te meten. Klik je op "Alles accepteren" dan ga je akkoord met het plaatsen van marketingcookies, waaronder cookies voor gepersonaliseerde advertenties. Deze cookies kunnen uw gegevens delen met Google en andere derde partijen voor advertentiepersonalisatie. Meer informatie over hoe Google uw gegevens gebruikt, vindt u op Google’s Privacy & Voorwaarden. Wil je dit niet, dan kun je op "Cookie-instellingen" klikken en dan op "Bevestig". Dan worden alleen de functionele en analytische cookies geplaatst. Lees meer over ons cookiebeleid.

De Djoser brochure al in huis?Meer dan 250 pag. reisinspiratie!×