Indiase curry

Indiase curry

India is een ontzettend groot land met meer dan 1 miljard inwoners! Tijdens een rondreis in India zal het je dan ook opvallen dat de menu’s in de verschillende regio’s sterk uiteenlopen. Verschillen in klimaat, geografische ligging en godsdienst hebben een grote invloed op de keuken. Maar één ding hebben de verschillende keukens gemeen: de vele geurige en kleurige specerijen en verse kruiden die de smaak geven aan de vele gerechten die het land kent. Iedere streek en zelfs iedere familie, heeft zijn eigen kruidenmengsel: garam masala. Hét bekendste gerecht is natuurlijk de curry. Curry ’s zijn er in veel verschillende varianten en echt niet allemaal heel pittig. Als je in India een maand lang iedere dag een andere curry probeert, dan heb je een goede indruk van de Indiase keuken, maar zeker nog niet alle varianten geprobeerd! Als je al vast in de stemming wilt komen, kun je bij je eigen supermarkt tegenwoordig heel veel kruiden en andere ingrediënten vinden om zelf je Indiase curry te maken.

Djoser maakt gebruik van cookies

Onze website gebruikt functionele cookies om ervoor te zorgen dat deze goed werkt. Ook worden er analytische cookies geplaatst om het websitebezoek te meten. Klik je op "Alles accepteren" dan ga je akkoord met het plaatsen van marketingcookies, waaronder cookies voor gepersonaliseerde advertenties. Deze cookies kunnen uw gegevens delen met Google en andere derde partijen voor advertentiepersonalisatie. Meer informatie over hoe Google uw gegevens gebruikt, vindt u op Google’s Privacy & Voorwaarden. Wil je dit niet, dan kun je op "Cookie-instellingen" klikken en dan op "Bevestig". Dan worden alleen de functionele en analytische cookies geplaatst. Lees meer over ons cookiebeleid.

De Djoser brochure al in huis?Meer dan 250 pag. reisinspiratie!×