Djoser Family Informatiedag zondag 13 oktober in Rijksmuseum van Oudheden Leiden

Graag nodigen wij je uit voor een dag vol reisinspiratie, informatie en leuke activiteiten. Kom op zondag 13 oktober tussen 11:00 en 17:00 met de kinderen langs voor een bijzondere informatiedag voor reislustige gezinnen in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden.

Aanmelden
De toegang is gratis, maar meld je wel even aan.



Gevarieerd programma

Er zijn leuke activiteiten en rondleidingen door het museum en Djoser reisspecialisten vertellen je met veel plezier over onze gezinsreizen. Of schuif aan bij één van de vele presentaties van onze reisbegeleiders, die je meenemen langs hun favoriete routes. Kortom: er is van alles te beleven! Je krijgt de smaak van het reizen gelijk te pakken.

Het museum
Het Rijksmuseum van Oudheden brengt de oudheid en de archeologie tot leven. Iedereen kan in het museum genieten van de oude beschavingen uit Egypte, de Klassieke Wereld, het oude Nabije Oosten en Nederland in de prehistorie, Romeinse tijd en middeleeuwen. In 2018 bestond het museum tweehonderd jaar.

Djoser Family
Een reis met Djoser Family is dé ideale manier om samen met het gezin de wereld te ontdekken. Bij Djoser combineer je de voordelen van een groepsreis met veel individuele vrijheid. Je reist in een groep van gemiddeld 6 à 7 gezinnen. De leeftijden van de kinderen variëren van 6 tot 20 jaar en er zijn vertrekdata speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar en vanaf 16 jaar.